Спасибо!
@Cavalor , у меня вопрос
Вы как более знающий латвийскую выездку человек, в курсе того, что в этом году в годовом зачёте по выездке не будет разделение на 1 и 2 любителей? При этом любителям 1 за первое место дают 12 пунктов, а любителям 2 пункты дают с двойным коэффициентом (то есть 24 пункта). То есть любителям 1 получить в конце года тарелку практически невозможно.
Я это в правилах сегодня вычитала, у нас на конюшне Лиене и Лайма точно об этом не знали. Лиене по старой системе в годовом зачете на 2 месте, по новой она 10-я. Гунита с Дустиновом по старой системе 1, по новой 4-ая. И у меня есть большое подозрение, что большая часть любителей об этой новой системе не знает, Лиене не знала и в этом году ездила на все возможные соревнования, именно ради годового зачёта. Когда услышала от меня про эту новую систему, была очень расстроена.
Думаю отослать вопрос об этой ситуации на зиргам.лв, но до того как писать туда, решила вас спросить, мало ли это всё-таки известная информация, и только у нас об этом ничего не слышали.
http://www.leflatvia.lv/web/?id=416309
- amatieri
Ir jātnieki no gada, kad viņiem paliek 16. gadi:
* nenodarbojas ar to sportistu apmācību, kuri piedalās LJF vai LJF biedru rīkotajās ieskaites sacensībās konkursam „LLJ”.
* nav piedalījušies CDI līmeņa sacensībās, izņemot CDI-Am.
* nav piedalījušies Grand Prix līmenī.
* nav piedalījušies 1 kalendārā gada laikā 3. grupas līmenī ne vairāk kā 3 reizes. Šie rezultāti tiek ieskaitīti amatieru konkurencē. Pārējie starti 3. grupas līmenī netiek skaitīti.
* amatieri izcīna nosaukumu „Gada amatieris” 1 kopējā konkurencē.
* punktus piešķir 1., 2.grupas shēmās amatieru konkurencē un 3. grupas shēmās atklātā konkurencē.
* ja amatieris startē savu grupu shēmās, bet amatieru konkurence nav atsevišķi izdalīta, tad punktus piešķir saskaņā ar ieņemto vietu.
* punktus piešķir, ja rezultāts nav zemāks par 60%.
* ja sportists startē shēmā ar vairāk kā 1 zirgu, tad punkti konkursam „LLJ” tiek piešķirti par 1 labāko rezultātu shēmā.
* ja sportists startē sacensībās vairākās shēmās, tad konkursam „LLJ”, tiek ieskaitīts 1 augstākais punktu skaits sacensību dienā.